Ribat Balkanlarda Ramazan kumanyası dağıttı


RİBAT İnsani Yardım Derneği yılların verdiği tecrübe ve güvenle Ramazan 2018 çalışmalarına "Paylaş ki Yetim Gülsün" sloganıyla devam ediyor. Ribar İnsani Yardım Derneği  Ramazan boyunca yüz binlerce kişiye hayırseverlerin yardımlarını ulaştırıyor.

Sudan'dan sonra Balkanlarda da mazlum müslümanlara yardım kolilerini ulaştıran RİBAT İnsani Yardım Derneği Arnavutluk, Kosova ve Sancak'ta mazlumların yüzünü güldürdü.

Yıllardır her Ramazan ayında iftar sofraları kuran, kumanya ve gıda dağıtımları yapan, bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine uzak yakın demeden ilk elden ulaştıran Ribat İnsani Yardım Derneği, bu yıl yine yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürerek toplamda yüzbinlerce ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

Ramazan'da "Paylaş ki Yetim Gülsün" sloganı ile beş kıtaya uzun yolculuklar yapan Ribat  ekipleri, ulaştıkları bölgelerde yardıma muhtaç insanların, mültecilerin, yetim ailelerinin kapılarını çalacak, Ramazan bereketini uzak iklimlere taşıyor. Sudan'daki Ramazan paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının ardından Balkanlarda da birçok bölgegede Ramazan kumanyası dağıtımına devam eden Ribat, yardımseverlerin Ramazan kumanyalarını Arnavutluk, Kosova ve Sancak'ta bulunan yüzlerce ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırdı.

Öte yandan Ribat İnsani Yardım Derneği ekibi Sudan, Balkanlar, Myanmar başta olmak üzere onlarca mazlum coğrafyada Ramazan ayında mazlum müslümanların yüzlerini güldürmeye sofralarını bereketlendirmeye devam ediyor.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar