HAÇLI HEVESLERİ ÇANAKKALE'DE PARAMPARÇA OLMUŞTUR


​Milliyetçi Hareket Partisi Konya Kadın Kolları İl Başkanı Emine Abalı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Abalı mesajında, "Türk Milleti 102 yıl önce haçlı heveslerini Çanakkale'de paramparça etmiştir" dedi.

Abalı'nın mesajı şöyle;

"Çanakkale Zaferi Türk ve dünya tarihinin akışını değiştiren, bölgesel ve küresel denklemleri baştan ayağa yenileyen stratejik bir diriliştir. Çanakkale savaşı imanın, inancın, izzet ve iffetin; zillet, hezimet ve acziyeti mağlup ettiği kutlu bir destandır.  102 yıl önce tek millet olan "KÜFÜR" en gelişmiş silah ve teknolojileriyle önce denizden, sonra başaramayınca karadan saldırmışlar, fakat bu aziz millete boyun eğdirememişlerdir.

Türk milleti Çanakkale'de namus ve şeref müdafaasıyla ayağa kalkmış, düşmana karşı adeta etten duvar örmüştür.

Kadını ve erkeğiyle hatta çocuğuyla tek vücut haline gelen Türk Milleti, 102 yıl önce haçlı heveslerini Çanakkale'de paramparça etmiştir. Metrekareye 6 bin merminin düştüğü adeta mahşer yerini andıran Çanakkale Türk Milleti'nin esir edilemeyeceğinin bir nişanıdır.

Dün Çanakkale önlerine kadar gelme cüreti gösteren haçlı artıklarının torunları bugünde farklı oyunlarla milletimize ve devletimize adeta saldırmaktadır.

Dönemin en gelişmiş silahlarına ve 7 düele karşı dimdik ayakta duran Büyük Türk Milleti, bugünde aynı ruh ve aynı imanla her zorluğu aşacak, oynanan tüm oyunları bozacaktır. Vatan işgale uğramasın, namahremimize el değmesin, birlik ve bütünlüğümüz bozulmasın diyerek Çanakkale'yi aşılmaz kılan iman, Allah'a hamd olsun ki bugünde değerinden bir şey kaybetmemiş ve hiçbir zaman da kaybetmeyecektir.  

Bu vesileyle Çanakkale'de şahadete eren tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, vatan ve millet uğruna hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimize ve muhterem ecdadımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene."

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar